Dragi posjetitelji,

Predali ste zahtjev i zanima Vas u kojoj je fazi njegovo rješavanje? Na ovim stranicama omogućen je uvid u praćenje tijeka rješavanja predmeta za koje Vam je pisarnica Grada Crikvenice izdala PIN za internetski uvid.
Grad Crikvenica pruža Vam mogućnost da doznate kakav je status Vašega predmeta i kod kojeg se referenta Vaš predmet nalazi i to pristupom internetskoj stranici Grada Crikvenice. Registraciju za korištenje sustava i PIN zatražite osobnim dolaskom ili prilikom predaje podneska u pisarnici Grada Crikvenice.

Dostupne su sljedeće informacije:
• Naziv stranke (podnositelja zahtjeva)
• Podaci o predmetu (upravno tijelo u Gradu kojemu je predmet dodijeljen, referent kojemu je predmet dodijeljen, datum primitka predmeta, klasifikacijska oznaka, naziv predmeta)
• Podaci o aktima/dokumentima u predmetu (naziv stranke u aktu, datum, naziv dokumenta, status dokumenta i urudžbeni broj akta)

Grad Crikvenica - kontakti:
Ured Grada - Ulica kralja Tomislava 85, 51260 Crikvenica

tel: 051/455-400
Pisarnica – Ulica kralja Tomislava 85, 51260 Crikvenica
tel: 051/455-430, e-mail: pisarnica@crikvenica.hr

Klasifikacijska oznaka predmeta: - / - /
PIN:

Pristupom podacima na web stranici Grada Crikvenice korisnik prihvaća niže navedene uvjete njihova korištenja.


Sadržaj i namjena

Podaci koje sadrži web stranica službeni su podaci Grada Crikvenice i isključivo su informativnog karaktera te služe za osobnu upotrebu i ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima. Pravovaljani dokumenti se izdaju u nadležnom upravnom odjelu Gradske uprave.


Uvjeti korištenja i odgovornost

Grad Crikvenica neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe podataka koje pruža aplikacija. Korištenjem podataka koji se pružaju korisniku na uvid, korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju njihovim korištenjem, te prihvaća koristiti podatke isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Podaci, slike i tekstovi na ovim web stranicama ne smiju se kopirati i koristiti u drugim publikacijama, pisanim ili elektronskim, osim uz odobrenje Gradske uprave Grada Crikvenice.

Ukoliko Vam nisu poznati identifikacijski podaci Vašega predmeta, možete ih osobno zatražiti u pisarnici Grada Crikvenice (kancelarija br. 19) na adresi: Ulica kralja Tomislava 85, Crikvenica.

Zatvori

Za pristup ovoj web aplikaciji trebate:
- Web preglednik (preporučujemo IE8 ili noviji; Mozilla Firefox v17 ili noviji)
- Omogućen JavaScript
- Omogućeni cookies

Zatvori